Fredagsbrevet

13 Des 2020, 16:25

Grunnskolen er på gult beredskap og videregående er på rødt.

Dette betyr at alle elevene møter opp på skolen for å ta imot undervisning mm de har tegn til luftveisinfeksjon. Er dette tilfelle følg FHIs råd i følgende lenke:

2020-09-28-covid-19-forenklet-flytskjema-barn.pdf (fhi.no)

covid-19-forenklet-flytskjema-ungdom-voksne.pdf (fhi.no)

Vi ønsker alle en god og trygg helg og ser frem til den siste skoleuken før jul. Det har vært litt av et skoleår!

Uke 51

Fredag 18.12. slutter 1.-5. trinn kl.12.00

Fredag 18.12. slutter 6.-9. trinn kl.11.30

Fredag 18.12. slutter 10.trinn-3.vg. kl.12.30

SFO er åpent for de som har SFO plass eller ønsker dagsplass.

Adventshilsen fra kompetansegruppen for kultur

Vi er inne i en tid da vi vanligvis har lagt julemarkedet og Nikolasfesten bak oss og har Luciafesten og den store julekonserten foran oss. Det er underlig å mangle de tydelige opplevelsene av fellesskap som julemarkedet og årstidsfestene gir oss. Heldigvis fylles klasserommene og skoledagene av tente lys, adventsmarkeringer, fortelling og julekalendre av forskjellig slag ved siden av undervisning og skolearbeid for alle.

I klassene øves det spesielt til det som skal bli en digital juleforestilling, og den vil bli tilgjengelig via Teams når den er ferdig - fra alle oss til alle dere. Juleforestillingen, vintersolverv og julehøytiden er vel verdt å vente på. Vi ønsker dere alle en fortsatt fin adventstid 💜

Beste hilsen fra

Kompetansegruppen for kultur

ved Anne Bente

Honning!

Selv om det ikke blir julemarked i år, er det likevel mulig å få kjøpt herlig Steinerhonning (sommerhonning). Enten kontakter man undertegnede direkte på e-post, jens.nitter@steinerskolen.no, eller man sender beskjed gjennom barnas klasselærer. Hvis ikke barna kan ta med seg honningen avtaler vi avhenting nærmere. Prisen er 100 kr glasset (250 gram) og inntekten går. uavkortet til skolens prosjekter i Tanzania.

En ypperlig julepresang!

Hilsen Jens Nitter