Fredagsbrevet

15 Jan 2021, 14:03
Vi minner om at skolen har følgende beredskapsnivåer inntil myndigheter gir oss annen instruks.
Neste evaluering skal være 18.01.21.

BT 1 - 7kl gult
UT 8 - 10kl rødt
VG 1 -3 rødt.

mvh Vivienne Moss Kravik
Daglig leder Steinerskolen i Moss

"Venneforeningen minner om at alle klasser kan søke om støtte til ulike tiltak. Se vedlagte søknadsskjema for tildelingskriterier og hva søknaden må inneholde. Søknadsfrist er 1. februar. Vi oppfordrer alle klassene til å søke. Husk å ta høyde for eventuelle begrensninger som følge av korona-restriksjoner."

Mvh Kristoffer

Skolen er interessert i å opparbeide utlånsmulighet av skøyter og hjelm. Om det er noen som har skøyter og/eller hjelm som har blitt for små er det fint om de kan leveres til klasselærer i løpet av kommende uke, uke 3. Når det kommer til størrelser så er alt fra 1.klasse til 3.videregående ønskelig. På forhånd takk! 🙂

Karl-Ivar Abrahamsen