Fredagsbrevet

9 Okt 2020, 16:04

Uke 42

Gratis take away tilbud i 2 uker etter høstferien fra Grønt Kjøkken. Tilbudet gjelder kun for 10. trinn og videregående trinn. Hver tirsdag og torsdag kl.11.15 i uke 41 & 42.  Vi fortsetter med Gullstempel fra Debio med 90% økologiske varer og det vil alltid være et plantebasert alternativ. Velbekommen!

Uke 42
Tirsdag 13.10.2020 PASTA MED PESTO
a) Fullkornsmakaroni med pesto allergener- gluten, laktose og nøtter
b) Fullkornsmakaroni med pesto allergener- gluten, nøtter.

Torsdag 15.10.2020 GRØNNSAKSUPPE
En deilig varm suppe som smaker høst, severes med fersk brød allergener-gluten.

Uke 43
Tirsdag 20.10.   kl.18.00

Foreldremøte for 2.vg trinn i Bergkrystallen.

"Årets julemarked kan dessverre ikke avholdes slik vi pleier, på grunn av corona-pandemien og smittevernreglene.

Vi undersøker nå hvordan vi evt. kan ha et digitalt salg av kasser/poser med diverse kvalitetsvarer. Dette forutsetter gode pakkerutiner, et system for distribusjon og ikke minst varer med høy kvalitet som vi kan være stolte av.

Julemarkedskomiteen vil nå se nærmere på disse tingene, sammen med Venneforeningen.

Som et alternativ til julemarkedet vil vi trolig avholde et vår-marked (i 2021). Her er også detaljene litt uklare, men salg av planter er en naturlig del. Kanskje kan vi også feire åpningen av et nytt drivhus. Grønt råd og Venneforeningen vil komme tilbake med detaljer så snart som mulig."

Victoria Wikhaug
Klasselærer.

Referat fra VF-møte 22.9.2020. (sendt per e-post)

Invitasjon til personlig omvisning (12.okt. - 12.nov.) (Informasjon sendt per e-post)

Steinerskolen i Moss vil invitere til personlig omvisning for de som ønsker å vite mer om vår skole, vår pedagogikk og således få en arena til å møte oss, (da vanlig åpen dag som vi kjenner den fra tidligere år ikke kan gjennomføres i år).

Den personlige omvisningen finner sted etter skoletid mellom 12.oktober og 12.november og kommer i stand ved at de som er interessert tar kontakt med Karl-Ivar Abrahamsen på mail karl.ivar.abrahamsen@steinerskolen.no eller tlf. 45190099 og avtaler tidspunkt. Dette er en invitasjon til foreldre i barnehagene, alle som er interesserte i å vite mer om grunnskolen og alle som vil vite mer om vår videregående skole.

Se vedlegg for invitasjon. Denne invitasjon håper vi alle foreldre kan bidra til å spre ved å sende til alle man vet om som kan være interessert i å vite mer om oss. Den blir tilgjengeliggjort både i mail, som MMS melding på tlf. og i sosiale medier. Skolen vil også være godt synlig i bladet Moss i Sentrum som gis ut til 30000 husstander nå i oktober.

Karl-Ivar Abrahamsen
Trinnleder Barnetrinn