Fredagsbrevet

27 Nov 2020, 14:33

Vi ber alle følge med på skolens webside, sosiale medier sider og epost for å bli orientert om beredskaps nivå. NÅ er både grunnskolen og videregående på gult nivå.

Honning!

Selv om det ikke blir julemarked i år, er det likevel mulig å få kjøpt herlig Steinerhonning (sommerhonning). Enten kontakter man undertegnede direkte på e-post, jens.nitter@steinerskolen.no, eller man sender beskjed gjennom barnas klasselærer. Hvis ikke barna kan ta med seg honningen avtaler vi avhenting nærmere. Prisen er 100 kr glasset (250 gram) og inntekten går. uavkortet til skolens prosjekter i Tanzania.

En ypperlig julepresang!

Hilsen Jens Nitter

UKE 49

Tirsdag 01.desember 2020

Vi markerer starten av adventstiden med risengrynsgrøt i kantinen i dag. Det blir 1 mandel plassert i grøten i hvert klassetrinn 😊 Den som finner får selvfølgelig en marsipangris!

Torsdag 03.desember 2020

Gresskar, søtpotet og gulerotsuppe. Serveres med nystekt focaccia.

UKE 50

Tirsdag 08.desember 2020

Burrito Bowl med wrap, mais, rømme, agurk og gryterett.

A) Kjøttdeig av økologisk norsk storfe eller

B) Vegetar.

Torsdag 10.desember 2020

Tomatsuppe m/pastaskruer serveres med gratinert hvitløksbrød.