Formannskapet har strammet inn for skoler i Moss

Formannskapet har strammet inn for skoler i MossMoss kommune har i dag bestemt at skoler, SFO og barnehager i kommunen skal være på rødt nivå fra og med torsdag 11. mars og fram til påske. Hvis det blir større smitteutbrudd på enkelte skoler eller barnehager kan skolen/barnehagen blir stengt midlertidig for å få oversikt over situasjonen. I kampen mot den mutere varianten av koronaviruset tar Moss kommune nå i bruk utvidet karantene – det betyr at nærkontakter til nærkontakter kan bli satt i ventekarantene fram til situasjon er avklart og nærkontakter har avlagt første negative test.

Nærmere informasjon om organisering av dagen vil komme fra den enkelte barnehage/skole i løpet av onsdag 10.03. Barna/elevene møter som planlagt i morgen.