Grønt kjøkken

Vi ansatte vår kokk, Jessica Lee Hellstrøm, i august 2015. Hun drifter nå restauranten Grønt Kjøkken, og lager varm sesongbasert økologisk mat til ca. 30-70 elever og lærere mandag-fredag hver uke. Hun er kjøkkensjef for samtlige av skolens kjøkken og ansvarlig for bestilling av mat til hele skolen. Primus motor, Trygve Mjøen, holder hjulene i gang med sitt sterke enasjement for mat og ernæring.

Vi avholder årlig kurs i sesongbasert økologisk matlaging, og jobber stadig med å finne gode løsninger, og tilrettelegge for å få matsystemet bærekraftig og funksjonelt for de enkelte ansatte i hverdagen.

Vi får flere tilbakemeldinger på at barna elsker grønnsaker når vi tilbereder dem på den ene og andre måten. Mange av kompetansemålene er nådd! (Les mer...)